1. november 2010

Suuõõne hügieen

Tere, mina olen Artur. Olen hambaarst-parodontoloog ja põhilised valdkonnad millega igapäevaselt tegelen on hambaravi, igemeravi ja suukirurgia. Olen lõpetanud Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna ja spetsialiseerunud just igemehaiguste ravile. Lisaks täiendõppele Eestis olen osalenud ka mitmetel erialastel koolitustel Rootsis ja Saksamaal.

Kuna suuhügieen on väga oluline teema, ning inimene ise saab selle heaks väga palju ära teha siis olen otsustanud siia kirja panna abistavat infot. Teema ise on üsna lai ja materjali palju, seetõttu jagasin selle osadeks.

Teemad millest tuleb juttu on järgmised:
Plaanin siia postitada esmaspäeva hommikuti, et igal nädalal võiks eest leida juba uue infokillu, mida saab endale kõrvataha panna.

Head lugemist!

1 kommentaar:

  1. Kui võimalik,palun kirjutage ka sellest,milliseid toidulisandeid ja vitamiine kasutada,et igemehaigusi ära hoida.

    VastaKustuta